Lån utan deklarerad inkomst

Lån pengar utan deklarerad inkomst

Lån utan deklarerad inkomst är nästan en förutsättning ibland när man har varit är arbetslös under en längre tid. Det kan kännas tungt att man trots ett arbete och anställning inte får låna pengar p.g.a. att man inte har haft en deklarerad inkomst. Just lån utan deklarerad inkomst kan vara ett sätt att komma igång och starta om på nytt för många. De flesta som varit arbetslösa och som av den anledningen saknar en deklarerad inkomst måste kunna låna pengar vid en nyanställning och lätta upp en i övrigt jobbig ekonomi som uppstått p.g.a. den tidigare arbetslösheten.

Dessvärre så har lån utan deklarerad inkomst i de flesta fallen inte varit lätt att få historiskt, men det som har hänt de sista åren är att många banker har fått större konkurrens för utlåning av blancolån till privatpersoner i form av många låneaktörer erbjuder s.k snabblån såsom smslån, mobillån, telefonlån, Internetlån.

Dessa lånaktörer lånar ut pengar på normalt 30 dagar kredittid eller längre återbetalningstid till personer som saknar en deklarerad inkomst. Dessa lånegivare tittar normalt mer på den framtida ekonomin snarare än den historiska och då spelar det inte så stor roll att man inte har en deklarerad inkomst. Genom att se till framtiden får fler personer låna pengar utan deklarerad inkomst. Detta har också bidragit till att fler banker har fått tänka om utvärdera sin utlåningspolicy till personer utan deklarerad inkomst och bankernas regelverk har delvis luckrats upp för att bankerna inte ska förlora alltför måna kunder inom denna kategori. Dock ska det kommas ihåg att storbankerna är väldigt restriktiva med att låna pengar till någon utan deklarerad inkomst.

I dag är krävs i många fall heller ingen fast anställning för att man ska få låna pengar. Tidigare har en fast anställning nästan alltid varit en förutsättning för att få låna pengar. Idag är det ganska vanligt att många arbetar deltid eller har en projektanställning, ett vikariat och andra tillfälliga arbeten. De behöver inte betyda att de inte tjänar tillräckligt med pengar eller saknar stabilitet. De finns många som genom olika tillfälliga arbeten tjänar mer en vanlig fast anställning.

Det som du borde tänka på är att du blir klassificerad efter hur mycket din senaste deklaration visar att du har deklarerad för inkomst och i vilken situation du är i just nu när det gäller sysselsättning.

I denna artikeln har vi tagit upp en del situationer där du kan befinna dig och hur du kan låna pengar utan att ha en fast anställning.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Lån utan deklarerad inkomst, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.