Låna utan taxerad inkomst

Lån utan taxerad inkomst

Lån pengar utan taxerad inkomst är är nästan en förutsättning ibland när man har varit är arbetslös under ett år.  Det kan kännas tungt att man trots ett arbete och anställning inte får låna pengar p.g.a. att man inte haft en taxerad inkomst. Just lån utan taxerad inkomst kan vara ett sätt att komma igång och starta om på nytt. De flesta som varit arbetslösa och som av den anledningen saknar en taxerad inkomst måste kunna låna pengar vid en nyanställning och lätta upp en i övrigt jobbig ekonomi som uppstått pga den tidigare arbetslösheten. Tyvärr så har lån utan taxerad inkomst i de flesta fallen inte varit lätt att få historiskt, men det som har hänt de sista åren är att många banker har fått större konkurrens för utlåning av blancolån till privatpersoner i form av många låneaktörer erbjuder s.k snabblån såsom smslån, mobillån, telefonlån, Internetlån. Dessa lånaktörer lånar snabbt ut pengar på 30 dagar eller längre tid till personer som saknar en taxerad inkomst. Dessa låneaktörer tittar normalt mer på den framtida ekonomin än den historiska. Därigenom får fler låna pengar utan taxerad inkomst. Detta har bidragit till att många banker har fått tänka om utvärdera sin utlåningspolicy till personer utan taxerad inkomst och bankernas regelverk har delvis luckrats upp för att bankerna inte ska förlora alltför måna kunder inom denna kategori. Dock ska det kommas ihåg att storbankerna är väldigt restriktiva med att lån pengar till någon utan taxerad inkomst.

I dag är krävs i många fall heller ingen fast anställning för att man ska få låna pengar. Tidigare har en fast anställning nästan alltid varit en förutsättning för att få låna pengar. Idag är det ganska vanligt att många arbetar deltid eller har en projektanställning, ett vikariat och andra tillfälliga arbeten. De behöver inte betyda att de inte tjänar tillräckligt med pengar eller saknar stabilitet. De finns många som genom olika tillfälliga arbeten tjänar mer en vanlig fast anställning.

Det som du borde tänka på är att du blir klassificerad efter hur mycket din senaste deklaration visar och i vilken situation du är i just nu när det gäller sysselsättning. Vi har i denna artikeln tagit upp en del situationer där du kan befinna dig och hur du kan låna pengar utan att ha en fast anställning.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Låna utan taxerad inkomst, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.